Οικονομικά πακέτα

Σε όλες τις επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, αξίζει να έχουν app επιβράβευσης πελατών. Ωστόσο κάθε μία έχει τις δικές της ανάγκες και γι’ αυτό φτιάξαμε τρία διαφορετικά οικονομικά πακέτα, ένα εκ των οποίων ταιριάζει και στη δική σας επιχείρηση! Χωρίς κανένα κόστος για τη δημιουργία του δικού σας app επιβράβευσης πελατών, με 12μηνη δέσμευση και με ευελιξία στην επιλογή πακέτου, εσείς απλά διαλέγετε εκείνο που θεωρείτε ότι θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες.

ilektroniki-timologisi
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Διαθέσιμα πακέταΔιάρκεια συμβολαίου 

Downloads

Αριθμός υποκαταστημάτων

Διάθεση σε App Store & Play Store *

Προωθητικό υλικό app

AAAA

Μέγιστος αριθμός λειτουργιών (επιλογή από διαθέσιμες)

 

Σφραγίδες

Πόντοι

Κάρτα Μέλους

Ξυστό

Προσφορές

Ραντεβού

Delivery

Ειδοποιήσεις

Κατάλογος

Κρατήσεις

Προφίλ

QR Κουπόνια

E-menu

E-shop **

Invite-a-friend

Ερωτηματολόγιο

AAAA

Επικαιροποίηση περιεχομένου

Αποστολή ειδοποιήσεων

Στατιστικά και αναφορές

Στοιχεία χρηστών

Αυτοματοποιημένη αποστολή δώρου γενεθλίων

Κατηγοριοποίηση χρηστών

Εισαγωγή βάσεων δεδομένων χρηστών

AAAA

Διαμόρφωση και προγραμματισμός αποστολής ειδοποιήσεων

Μηνιαία δημιουργία και αποστολή αναφορών

Δημιουργία προωθητικών ενεργειών

Δημιουργία και συντήρηση βάσης δεδομένων πελατών

Τροποποίηση λειτουργιών

Τεχνική υποστήριξη 


Easy

29.90/μήνα

(ετήσια χρέωση)

12 μήνες

Έως 500

1

Λειτουργ

4

Διαχείρ

Πρόσθετε

Μέσω email

Value


από 44.90/μήνα

(ετήσια χρέωση)

12 μήνες

Έως 5.000

Κλιμακωτή χρέωση ανά υποκατάστημα

ίες App

8

ιση App

ς Υπηρεσίες

Χρέωση κατά αποκοπή

Μέσω τηλεφώνου και

email

Power

από 119.90/μήνα

(ετήσια χρέωση)

12 μήνες

Απεριόριστα

Κλιμακωτή χρέωση ανά υποκατάστημα

AAAA

12

AAAA

AAAA

Χρέωση κατά αποκοπή

Μέσω τηλεφώνου και

email

*   Απαιτείται ετήσια συνδρομή.
** Link σε υφιστάμενο e-shop.

FAQs

Συχνές απορίες

Πώς θα το μάθουν οι πελάτες μου για να το κατεβάσουν;

Θα σας βοηθήσουμε εμείς! Θα σας δώσουμε έτοιμο διαφημιστικό καρτολίνο για να το τυπώσετε σε όποια διάσταση θέλετε, καθώς και έτοιμα posts για να τα στείλετε στα κοινωνικά δίκτυα. Παράλληλα θα σας ενημερώσουμε για τους τρόπους που μπορείτε να προωθήσετε το app σας μέσα στο κατάστημά σας.

Μπορώ να ανανεώνω τις πληροφορίες που περιλαμβάνει το app;

space

Βεβαίως! Από το backend του app μπορείτε να ανανεώνετε το περιεχόμενο του app και αυτό να γίνεται άμεσα διαθέσιμο στους χρήστες.

Δεν θέλω να κάνω τη διαχείριση του app μου! Το αναλαμβάνετε;

space

Φυσικά και το αναλαμβάνουμε! Εσείς θα μας το λέτε και εμείς θα υλοποιούμε τις νέες σας προωθητικές ενέργειες, θα επικαιροποιούμε τα στοιχεία, θα στέλνουμε notifications, θα κατηγοριοποιούμε τους χρήστες ανάλογα με την καταναλωτική τους συμπεριφορά και πολλά άλλα. Εσείς απλώς επιλέξτε το οικονομικό πακέτο που περιλαμβάνει τη διαχείριση ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε προσφορά.

Υπάρχουν και πρόσθετες χρεώσεις;

Όχι δεν υπάρχει καμία πρόσθετη χρέωση. Σε κάθε οικονομικό πακέτο λαμβάνετε επακριβώς τις υπηρεσίες που αναγράφονται χωρίς κανένα επιπλέον τίμημα. Από εκεί και πέρα αν επιθυμείτε πρόσθετες υπηρεσίες είμαστε στη διάθεσή σας!

Τι σημαίνει διάθεση στο Play Store και στο App Store;

Στο Play Store αναρτώνται τα apps που προορίζονται για τις Android συσκευές, ενώ στο App Store αναρτώνται τα apps για τις συσκευές με iOS (Apple). Έτσι, οι πελάτες σας αν διαθέτουν συσκευή με Android θα κατεβάσουν το app σας από το Play Store ενώ αν διαθέτουν συσκευή με iOS θα το κατεβάσουν από το App Store.

Έκανα την παραγγελία. Και τώρα;

Τώρα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να καταγράψουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και με βάση τα στοιχεία που μας δώσατε, αλλά και συγκεντρώσαμε από το website ή τη σελίδα σας στο Facebook, σε 14 ημέρες θα έχετε έτοιμη το app σας!

Μόλις έκανα την παραγγελία. Σε πόσο χρόνο θα είναι έτοιμο;

Κατά μέσο όρο σε 14 ημέρες! Ωστόσο υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το χρόνο, όπως το αν διαθέτετε website, αν έχετε ξεκάθαρη εικόνα για τις επιβραβεύσεις που θέλετε να δώσετε στους πελάτες σας, αν ήδη διαθέτετε λογαριασμό Apple developer κ.α.

Μπορώ να αλλάξω το πακέτο που επέλεξα στην αρχή;

Βεβαίως και μπορείτε. Μας ενημερώνετε για το πακέτο στο οποίο θέλετε να μεταβείτε και με τη συμπλήρωση του 12μήνου αυτόματα θα μεταπηδήσετε στο οικονομικό πακέτο που θέλετε.

Κι αν δεν έχω e-shop και θέλω να αποκτήσω, ποιος θα το κάνει;

Αν θέλετε να δημιουργήσετε e-shop μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς ή σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία της επιλογής σας. Έχουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στην ανάπτυξη και διαχείριση e-shop και ήδη μετράμε δεκάδες ευχαριστημένους πελάτες.  Σε περίπτωση που κάποιος συνδρομητής μας επιλέξει να δημιουργήσει e-shop με εμάς ισχύουν ειδικές τιμές και εκπτώσεις. Ρωτήστε μας!

Αν έχω e-shop μπορώ να το βάλω στο app μου;

Βεβαίως μπορούμε να συνδέσουμε το e-shop που ήδη διαθέτετε στο web με το app σας, ώστε οι πελάτες σας να το βλέπουν πάντα στην οθόνη του κινητού τους και να μπορείτε να τους παρέχετε όλες τις υπηρεσίες που θα κάνουν την εμπειρία τους καλύτερη.

Μπορώ να κάνω διαφορετικές προωθητικές ενέργειες ανάλογα τον πελάτη;

Με τα εργαλεία που σας παρέχουμε στο backend μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε τους χρήστες σας ανάλογα με το κριτήριο που θέλετε π.χ. αν έχουν να έρθουν καιρό στο κατάστημά σας ή αν προτιμούν συγκεκριμένο υποκατάστημα κλπ. Μετά εσείς επιλέγετε σε ποιους θα στείλετε και τι!

Τι είναι η αυτοματοποιημένη αποστολή;

Έχουμε αναπτύξει εργαλεία που στέλνουν ειδοποιήσεις στους χρήστες ανάλογα με τις ενέργειες που κάνουν. Έτσι, την πρώτη φορά που ένας χρήστης θα κάνει π.χ. εξαργύρωση του δώρου του θα λάβει συγχαρητήριο μήνυμα και ενθάρρυνση να συνεχίσει κ.ο.κ. Τα αυτοματοποιημένα μηνύματα μπορούν να συνταχθούν όπως θέλει ο κάθε διαχειριστής.

App-ογειώστε τώρα το τζίρο της επιχείρησής σας!

Copyright © 2021 Useappility IKE

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος • GDPR • Όροι Χρήσης

Log in with your credentials

Forgot your details?